Търсене
Close this search box.

ЗА НАС

Производителите на аромати Air Spice са силно възхитени от влиянието и позитивната реакция на нервната система и мозъчната функция от правилната комбинация на аромати.

Магията на уханията се създава в София, България в специалната работилничка на Air Spice. В нея се вихрят усмихнати феи, които с вълшебни пръчици създават уникалните аромати.

Екипът от вдъхновени хора в Air Spice работи усърдно върху мисията си, а именно, да обгърнат всяко помещение с неповторимо ухание! През 2016-та година Air Spice обяви война на скучните миризми като създаде първите си аромати. Оттогава всеки дом и автомобил може да бъде напълно преобразен в обвивката на необикновени парфюмни есенции.

Мисията на Air Spice е да внесе свежест и уют във всяко помещение, да събуди сетивата ви и да помогне за това всеки миг вкъщи да бъде свързан с приятни усещания и спокойствие!

Ароматите на Air Spice са създадени от висококачествени парфюмни есенции. Те са внимателно подбрани не само според тяхното ухание, но и дълготрайност, за да се гарантира продължително и равномерно благоухание. Всеки може да намери своя аромат! За хората, които обичат курабийки, за тези, които обичат свежестта на планината, или пък онези, които не могат да започнат деня си без чаша ароматно кафе, както и за обичащите нестандартното – имаме ухание за тях!

Продуктите на Air Spice отличават и с тяхната неповторима дизайнерска опаковка. Всяка от тях е ръчно избработена със свой уникален стил, благодарение на което може да служи и за допълнителна украса на вашият интериор.

Арома топките са изобретение и патент на Air Spice. Те се отличават с ярките си цветове и невероятните си ухания, както и с двойното им приложение. Можете да закачите вашата ароматна топка или да я оставите в отворената кутия!

Дифузерът и спрей 2 в 1 също е създаден от Air Spice. Ще го разпознаете по неговата красива рустик опаковка и красивото винтидж шише с пръчици и тригер. Освен привлекателен на външен вид, продуктът е и изключително практичен, благодарение на опцията му от дифузер да бъде превърнат в спрей.

X